Міський пляж у Ковелі буде відкритий до 1 вересня

20 Червня 2021, 12:23
Пляж 1606
Пляж

У Ковелі дозволили купатися на міському пляж на річці Турія між автомобільними мостами на вулиці Незалежності та на вулиці Сагайдачного.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Перед відкриттям пляжу тут провели роботи з облаштування пляжу у відповідності до пунктів 1-5 Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

Ковельська міжрайонна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів забезпечує лабораторний контроль якості річкової та питної води, піску пляжу і видає відповідні документи. Всі показники у відібраних зразках — в межах норми.

Професіонали аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Волинській області організували роботу з проведення водолазного обстеження дна акваторії пляжу з видачею паспорта пляжу.

Купальний сезон на міському пляжі розпочався з 1 червня і буде діяти до 1 вересня, режим роботи пляжу — з 9:00 до 21:00 год.

Ковельський міськрайонний відділ ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ України» в період відпочинку населення на воді здійснюватиме систематичний лабораторний контроль за показниками безпеки.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024