На відремонтованій вулиці Володимира облаштували стихійне сміттєзвалище. ФОТО

18 Червня 2021, 10:37
Вулиця Незалежності 838
Вулиця Незалежності

Жителі Володимира-Волинського створили стихійне сміттєзвалище на нещодавно відремонтованій вулиці Незалежності.

Задля того, аби не псувати нещодавно викладену бруківкою пішохідну доріжку на вулиці Незалежності, 15 червня працівники КП «Полігон» прибрали сміттєві контейнери, що були там встановлені. Вже через день володимирчани почали складувати сміття просто на нещодавно викладену бруківку, йдеться у повідомленні, яке оприлюднили на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.

Володимирчан проінформували, що виносити сміття можна буде у найближчі смітники, які встановлені на початку кладовища (зі сторони вулиці Козацької, район ГРП) та на розі вулиць Незалежності та Котляревського (навпроти ЗОШ №2). Відповідні оголошення були розміщенні у соціальних мережах та на сміттєвих контейнерах, за кілька днів до їх демонтажу.

Працівники КП «Полігон» сподівалися, що мешканці міста та прилеглих до кладовища вулиць, з розумінням віднесуться до прохання комунальників і не складуватимуть сміття у забороненому місці. 

Проте, минуло якихось 48 годин і володимирчани почали складувати сміття на вже прибраному місці. Прикро, коли люди своїми ж руками створили стихійне сміттєзвалище в самому центрі міста.

«Звертаємось до жителів міста, які мешкають на прилеглих вулицях та відвідують Лодомирське кладовище! Шануйте працю інших та складуйте сміття у спеціально відведених місцях, які облаштовані за якихось пару метрів! Також повідомляємо, що даний відрізок вулиці Незалежності патрулює муніципальна варта. Громадян, які складуватимуть сміття у забороненому місці, будуть притягувати до адміністративної відповідальності!» — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Володимирчан просять переукласти договори з КП «Полігон»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024