Мережа Район.in.ua запустила видання про охорону довкілля

01 Червня 2021, 18:37
Еко.Район 5015
Еко.Район

Еко.Район – видання про локальні прояви глобальних явищ – офіційно запрацював 1 червня.  

 

Редакція фокусуватиметься на висвітленні проблем екології Волинської, Рівненської та  Закарпатської областей. На сайті можна буде відстежити найважливіші новини про охорону довкілля національного і транскордонного значення. 

Завдяки євроінтеграційним процесам в Україні відбувається чимало змін у природоохоронному законодавстві, які впливають на життя громад і кожного з нас. Все це потребує пояснення доступною мовою: від потреби моніторингу якості повітря до життя села, поруч з яким з'явилася заповідна територія.

Завдання Еко.Району – стати осердям місцевої спільноти, для якої екологічність уже є частиною світогляду і повсякдення. 

«Редакції мережі Район.in.ua щодня торкаються теми екології і вона є однією з найпопулярніших у наших читачів. Але потреба зібрати в одному інформаційному потоці контент про довкілля уже навіть перезріла. Тому Еко.Район покликаний показати цілісну картину, що відбувається у цій сфері в нашому регіоні», – каже кураторка проєкту Наталія Пахайчук. 

Запуск такого проєкту є частиною стратегії розвитку мережі Район.in.ua, яка визначає своєю місією сприяння розвитку громад, забезпечуючи їх якісним інформаційним продуктом. Цінностями мережі є здоровий глузд, рівноправ'я, репутація і сталий розвиток. 

Важливою складовою концепції сталого розвитку є збереження довкілля.  

Команда Рaйон.in.ua вважає своїм обов’язком доносити до своєї аудиторії важливість бережного ставлення до природи, розуміння кліматичних змін, екологічного стилю життя. 

Стежити за новинами від Еко.Району можна на офіційній сторінці у Facebook, а підтримати фінансово — на Patreoni

З питань співпраці пишіть на електронну пошту [email protected]

Нагадаємо, медіабренд Район.in.ua об'єднує три десятки місцевих редакцій у Волинській, Рівненській, Закарпатській областях і сім тематичних проєктів: Бізнес.РайонСпорт на РайоніРайон.МедицинаРайон.ІсторіяРайон.КультураРайон.ЗакордонЕко.Район. 

А ще працюють фан-сторінки Район.Котики та Район.Мелроуз.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024