У Локачинській громаді фіксуватимуть несанкціоноване викидання сміття

27 Квітня 2021, 12:06
211

У зв'язку з активною підготовкою жителями Локач своїх обійсть до прийдешніх Великодніх свят масово почастішали випадки залишення на узбіччях залишків сухої рослинності, будівельного сміття, зрізаних гілляк та інших відходів, що не належать до категорії побутових.

Особливо критична ситуація склалась неподалік багатоквартирних будинків та на вулицях в центральній частині селища. Про це повідомив заступник селищного голови Тарас Хомяк у спільноті громади у фейсбуці. 

З метою впорядкування вивезення таких відходів Локачинська селищна рада закликає жителів Локач звернутись до Локачинського ВУЖКГ для забезпечення організованого та одночасного вивезення такого сміття з прилеглих територій.

У визначений вами або загальнобудинковою ініціативною групою день, Локачинський ВУЖКГ надасть можливість організованого вивезення сміття шляхом надання тракторного причепа для таких потреб.

Додають, що у Локачинській селищній раді створили робочу групу з питань благоустрою, яка буде здійснювати фіксацію фактів несанкціонованого викидання сміття та складати адміністративні протоколи з притягнення винних осіб до відповідальності за порушення правил благоустрою.

З питань організованого вивезення відходів просять особисто звертатись у Локачинський ВУЖКГ, за телефоном: 0980696446 або в коментарях до публікації (натисніть аби перейти на публікацію).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024